Licentie aanvraag

gallery/14522104_1022717054507778_600330134_o

Licentie aanvragen

Licentie aanvraag 2018 dient voor 1 februari zijn ingediend bij de afgevaardigde van je club!

Kosten: Licentie bij de ASUZ kost voor leden van een aangesloten club 35euro. Ben je nog geen lid van een aangesloten club, mag je 2 jaar een licentie aanvragen rechtsstreeks bij de asuz. Dit kost 35euro voor de licentie + 25euro administratie kosten. In deze 2 jaar kun je kijken bij welke club je lid wilt worden.

Inschrijfgeld voor licentiehouders kost per wedstrijd 10 euro.

Diegenen die vorig jaar een pasfoto hebben ingeleverd bij licentie aanvraag hoeven dit dit jaar niet meer te doen, deze zijn namelijk digitaal ingescand.
Heb je dus vorige jaar geen licentie aangevraagt, dit jaar wel een pasfoto bijvoegen en op de achterkant van je foto je crossnummer vermelden.

De licentie moet uiterlijk een week voor de wedstrijd aangevraagd zijn, via de mail van de ASUZ.
Nieuwe Jeugd/Junioren rijders: Stuur bij de aanvraag van je licentie een kopie van een geldig legitimatiebewijs of kopie van bevolkingsregister of een kopie van het paspoort van je ouders.
Equipe rijders: Vul het formulier beide in.
De formulieren digitaal invullen en uitprinten, dan ONDERTEKEND inleveren bij afgevaardigde van de club. Technische gegevens voertuig voor jeugd/junioren rijders en standaardklasse.

Wanneer je geen lid bent van een aangesloten club de formulieren niet inleveren bij het secretariaat! Maar neem contact op met iemand van het hoofdbestuur!